Despre Noi

Misiunea noastră

Cu ajutorul nostru vei obține permisul de navigație, dar nu acesta este singurul scop. Am investit mult timp și energie pentru a-ți oferi cel mai interesant, modern și prietenos curs nautic de pe piață. Vrem să dobândești cunoștiințe și încredere pentru a naviga și manevra o ambarcațiune, fie ea cu motor sau vele, cu plăcere și în siguranță. Ne vom asigura că vei parcurge tot drumul, de la primul telefon până la ridicarea permisului cu ușurință, vom fi aproape pentru a te îndruma pas cu pas oriunde este nevoie.

 

SKIPPER ACADEMY, CU NOI ESTE UȘOR

Căpitane,

Iată echipajul tău

Cristi Beu
Trainer teorie

Peste patruzeci de ani au trecut de când m-am îmbarcat prima dată pe o navă comercială. Am absolvit Institulul de Marină sau Scoala de Război cum i se mai zicea pe atunci în 1978. Din anul 1992 până în 2017 am navigat în calitate de Comandant pe fostele nave romanești… iar apoi pe nave de mărfuri Ro-Ro și port containere sub pavilion străin.

Dan Savu
Trainer practică

Pasionat de tot ce înseamnă ambarcațiuni, cu vele sau motor, sunt aici să împărtășesc din experiența acumulată de-a lungul anilor. Ne vedem pe apă!

Alex Beu
Trainer Teorie & Practică

În anul 2009 am absolvit Academia de Marină “Mircea cel Bătrân”. Preț de zece ani am navigat ca ofițer de punte pe nave port-container pentru o companie germană. În tot acest timp am văzut și am învățat multe, am muncit din greu și am simțit apăsător dorul de casă. În… 2018 am început o nouă carieră ca ofițer în industria navelor de croazieră, iar acum în 2020 demarăm proiectul SKIPPER ACADEMY.

Testimoniale

Iată ce spun cursanții noștri